Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
17.aug | Bjørn Eidsvåg utekonsert | Blå

Onsdag 17. august:

Utekonsert:

275,- + avg/KL. 19:00/ID: 18

Bjørn Eidsvåg med band

Support: Jonas Alaska

Bjørn Eidsvåg er en bauta i Norsk musikk, og på uteserveringa på BLÅ er han tilbake onsdag 17.august. Med seg har han bandet sitt, bestående av et knippe av landets dyktigste musikere.?

Bjørn Eidsvåg (57) har gitt ut 24 album, og han har holdt det gående siden 1976, altså 34år! Han er oppvokst i Sauda og er utdannet teolog. Før ble han kalt "Rockepresten". Nå er han mer bare Bjørnen vår.

Bjørn Eidsvåg startet som ræddisteolog, men ble etter hvert allemannseie på 90-tallet. Mange av tekstene handler om tro, håp og tvil. Bjørn ransaker seg selv, menneskelige problemstillinger og samfunnet. Bjørn er opptatt av at det vi mennesker kaller ingenmannsland egentlig er allemannsland. Han mener at vi alle til en viss grad går og bærer på en usikkerhet, tvil og til tider vonde selvransakelser. Derav Allemannsland. Samtidig finnes det håp og tro på mennesket. Bjørn Eidsvåg har klart å treffe en nerve i det norske folk. Han har pondus. Han er vår Bjørn på ett vis.

Bjørnen har solgt over en million plater tilsammen. Hver fjerde nordmann har en Bjørn Eidsvåg plate. Mange som går på BLÅ har nok hørt på Bjørn Eidsvåg sin musikk på sommerferie da du var så liten at sommeren varte i en evighet.

På den turneen har han med seg ett forrykende band:
Geir Sundstøl (gitar)
Bjørn Holm  (bass)
David Wallumrød (tangenter)
Anders Engen (trommer)

Kjøp billett »

En kommentar:

 1. 1.

  Anita Krohn Traaseth:

  1. August 2011, kl. 15:28

  Hei,

  Vi har bestilt 9 billetter til Bjørn Eidsvåg’s utekonsert 17.august. Er det mulig å bestille et bord for å spise i forkant?

  Mvh

  Anita Krohn Traaseth
  Mobil: 977 59581

Kommenter: