Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
E-40 + DROOP-E 19.august | Blå

Fredag 19. august:

Tornado booking pres.:

325,- + avg/KL. 21:00/ID: 20

E-40 + DROOP-E (US)

Bay area legenden E-40 tar turen til Oslo fredag 19 august.

E-40 heter opprinnelig Earl Stevens og ble født i California i 1967. I 1992 debuterte han både som soloartist og med sin første skive med bandet The Click.

Et band som for øvrig i stor grad bestod av nær slekt. E-40 har fram til i dag gitt ut ti album, vært med på flere soundtracks og han har en cv med artister han har samarbeidet med som det oser respekt av.?

Han har jobbet med blant andre Lil John, Master P, Eightball, DJ Shadow, Too Short, Akon og sjefen sjøl Snoop Dogg. Størst kommersiell suksess hadde E-40 i 2006 med albumet ”My ghetto report card”. Albumet gikk inn på tredjeplass på Billboard topp 100 og høstet svært gode kritikker. E-40 er mer produktiv enn noensinne. Han ga ut to album i fjor på samme dag, en bragd han gjentok i år med sin kritikerroste doble utgivelse ”Revenue Retrievin': Overtime Shift” og ”Revenue Retrievin': Graveyard Shift”. Første singel ble sluppet i desember 2010, også dette et nytt samarbeid med evigunge Snoop Dogg. Videre har E-40 og Too Short kunngjort at de skal slippe et samarbeidsprosjekt senere i sommer. Med på turnèen er også hans sønn Droop-E som med sin mixtape ”Blvck Diamond” fra 2010 klarte å få Dagbladets oppmerksomhet som  rullet 5 på terningen. Låta ”I’m loaded” ble av samme avis kåret til den åttende beste låta  i 2010.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Kommenter: