Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
JUICY september 2011 | Blå

Lørdag 3. september:

Klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

J*U*I*C*Y : Patski Love & Chris Stallion

Back 2 Back

Denne september-lørdagen stryer igjen Patski Love & Chris Stallion Juicy-skuta si helt på egenhånd, og som alltid kan du forvente en klubbkveld du sent om aldri vil glemme!!?

Som alltid står også musikken i sentrum, og som vanlig har Juicy sine DJ-sett sitt egne og unike "Streetsoul" lydbilde som basis. For uinnvidde betyr dette at lyden alltid er gjennomsyret av Hip Hop og Soul uansett om det er Rap, House eller Funk som kommer ut av høytalerene via de 4 platespillerne og 2 mikserne. Denne kvelden er det bare å glede seg til 4 timer back 2 back-sett med tospannet som er klare for å sørge for at ingen står stille eller kommer hjem uten å ha svettet skikkelig. 100% sikkert er det også at du kommer til å høre The Notorious B.I.G. sin låt "Juicy" minst en gang, i minst en versjon i løpet av kvelden. Hva mer kan man si om Juicy? Kanskje sitere Fabolous; "Often imitated, never dublicated".

NBx3!!! Neste Juicy; lørdag 1. oktober er Juicy 7 års jubileum med legendariske Kool DJ Red Alert og DJ Sammy B fra Jungle Brothers som gjester!! Kjøp billetter allerede nå så slipper du kø, utsolgt og andre skuffelser..
http://www.billettservice.no/event/JUICY-7-YEAR-ANNIVERSARY-billetter/OJB0110

Billett kjøpes i døra

Kommenter: