Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Spoon Train Showcase 03.sep | Blå

Lørdag 3. september:

Spoon Train showcase:

100,-/KL. 20:00/ID: 20

LAMA, The Little Hands of Asphalt og Morten Myklebust

Made in Norway

Etter en fantastisk sommer er det på'n igjen. Spoon Train står foran vår definitivt beste høst så langt.

Med Bon Iver, Wye Oak, Daniel Johnston og mange fler på det internasjonale programmet, Einar Stray skal lanseres i Japan og Tyskland, og labelet vårt går en hektisk fremtid i møte med utgivelser fra Bedroom Eyes (SE), Lama, The Little Hands of Asphalt og Morten Myklebust.?

De tre sistnevnte er vårt norske hovedfokus for 2011/2012, og vi er veldig glade for å kunne presentere de i intim setting i Bergen og Oslo i starten av september. Hjertelig velkommen!

Landmark, Bergen - torsdag 1. september
Blå, Oslo - lørdag 3. september

LAMA
30. september kommer Lamas tredje album. Fra å være Nils Martin Larsens gutteromsprosjekt som debuterte i 2008 til spontan Øyabooking og strålende kritikker, har Lama for lengst blitt en sammensveiset enhet, et strålende band som lager komplekse poplåter samtidig som de får det til å låte latterlig enkelt og catchy.
Albumet er spilt inn i Ocean Sound på Giske og mikset av ingen ringere enn legenden Jørgen Træen i Duper Studio.

THE LITTLE HANDS OF ASPHALT
Da hele indiepop-Oslos husprodusent Sjur Lyseid slapp debutalbumet "Leap Years" i 2009 haglet det femmere og seksere fra en samlet norsk anmelderstand. "Går utenpå det meste av norsk låtskriveri om dagen", skrev Aftenposten. "En av de beste skivene fra Oslos popundergrunn på mange år", skrev Groove. "I toppskiktet av den nye generasjonen singer/songwritere", mente Lydverket.
Sent i oktober kommer LHoAs andre plate, "Track and Field", innspillingsprosessen avsluttes i disse dager, et skandinavisk samarbeid mellom svensken Jörgen Wall, Kenneth Ishak og Lyseid selv.

MORTEN MYKLEBUST
Etter å tilbragt mange år i skyggen av andre artister, som låtskriver for plater som har solgt tusenvis av plater, har Morten Myklebust sakte, men sikkert arbeidet fram sitt eget uttrykk. Hans første album består av en samling akustiske perler, drevet frem av hans plettfrie gitarspill, spissfindige lyriske univers og englevokal. Vi er veldig glade for å kunne presentere Morten Myklebust for et større publikum.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: