Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Litteratur på BLÅ 06.sep | Blå

Tirsdag 6. september:

Ukentlig litteraturmat:

30,-/KL. 19:00/ID: 18

Litteratur på BLÅ : Bøygens slippfest for nr. 2/3: Poetikk

samtale og opplesning

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.

Hva er en litterær poetikk? I nyere tid vil en litterær poetikk gjerne bli forstått som en forfatters refleksjoner over egen kunstnerisk praksis. Men en litterær poetikk, uavhengig av uttrykk/innfallsvinkel, kan også gjerne ha ambisjoner om å redegjøre for et videre litteratursyn, som strekker seg ut over egen skriving.

bøygen har i samarbeid med Litteratur på Blå invitert Monica Aasprong og Terje Dragseth, to særegne stemmer i norsk samtidslitteratur, til en samtale om litterære poetikker og sine diktergjerninger. Både Aasprong og Dragseth har bidratt med en poetikktekst til bøygens dobbeltnummer 2/3, som altså har temaet poetikk. Ragnhild Eskeland, redaktør for det nyeste bøygen, er ordstyrer.

Både Håkon Øvreås, som ga ut sin andre diktsamling tidligere i år, og Tuva Maria Engdal, litteraturstudent, vil lese dikt fra scenen. Begge har bidratt i det nye nummeret av bøygen.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: