Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Jack B´day / Boogienetter / Ulysses82 | Blå

Fredag 9. september:

Jacks B´day:

100,-/KL. 22:00/ID: 20

Boogienetter og Smug.no pres. Ulysses 82 (UK)

Boogie hele natta lang

Mens dubstepen fester grepet rundt det europeiske og ikke minst amerikanske klubbpublikummet, er allerede mange av DJene og produsentene på vei videre.?

Man har allerede snakket en stund om post-dubstep, og i denne særdeles udefinerbare sekken av musikk, finner man en generasjon London-DJs og produsenter (Bobby Tank, Krystal Klear, Onra, Royalty etc) som har vendt ørene sine bakover i tid, til årene da disco holdt på å bli house, og da funk var noe som krevde minst fire synther på en gang. Foreløpig navn: Modern Funk. Det minner faktisk litt om hovedstadens egen Boogienetter-patrulje, og det føles med andre ord helt på sin plass med litt kulturutveksling.

Boogienetters første britiske gjest er Ulysses 82, som består av Christophe og Jean Baptiste, og som via radioshowet og bloggen Uptown Express sprer 80s boogie/ funk til en ny generasjon DJs og klubbere. Boogienetter-kveldene har så langt i år vært svette, hektiske og blide, og det er ingen grunn til å tro at noe skulle bli annerledes når den boogien inntar Blå denne kvelden.

* Ulysses 82 (UK)
* Boogienetter DJs

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: