Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
22.sept | 120Days 10års jubileum! | Blå

Lørdag 10. september:

10ÅRS JUBILEUM!

CC:150 + avg./KL. 20:00/ID: 20

120 Days + The Beautiful People + Sex Beat [DJ-set]

120 Days feirer sin 10års lange livstid på BLÅ 10.september! Som oppvarmingsband har vi vært så heldige å ha huket tak i selveste The Beautiful People!

Etter den spede oppstarten i hjembyen Kristiansund som Sexbeat som senere ble The Beautiful People, flyttet de til hovedstaden. Boende i en campingvogn gikk den nye hverdagen ut på å lage musikk og drikke seg drita, etterhvert under navnet 120Days.

120 Days er det første norske bandet som har signert med et større amerikansk plateselskap på første forsøk - store og hippe Vice/Atlantic. Noe som igjen førte til at de dro ut på mangfoldige USA, Europa og Japan-turnèer, solgte 15.000 eksemplarer av førsteplata i Norge, vant 2 spellemannspriser og spille på drøssevis av festivaler over hele verden, deriblant Roskilde, Coachella, Summersonic, Leeds & Reading, Øya, Hove, Pukkelpop og Lowlands for å nevne noen.

Etter å ha vært ute av søkelyset de siste par årene og leflet med andre prosjekter som Serena Maneesh, Bygdin og Masselys så er kvartetten endelig tilbake med singleslipp i september og et album senere i år.

"came of age with a visually formidable set that re-affirmed their credentials as one of the most inspired acts on the scene" - Q Magazine

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: