Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Jazz på Gølvet: STAER + Kjetil Møster – solo 12.sep | Blå

Mandag 12. september:

Jazz:

80/50,- for stud/KL. 20:00/ID: 18

Jazz på Gølvet: STAER + Kjetil Møster - solo

akustisk, intimt og jazzete

En gang i måneden har Jazz på Gølvet. Det er akustisk konsert midt på gølvet. Lyden er perfekt og stemningen er intim. Konsertserien er støttet av Norsk Kulturråd.

Kjetil Møster (solo)
Etter å ha gitt ut en akustisk solo tenorsax-plate på Bjørnar Habbestads +3dB Records i mai 2011, beveger Møster seg nå videre til den elektriske avdelingen av sitt repertoir, og utforsker et solo-sett påvirket av sine bidrag i bandet Ultralyd (med Kjetil Brandsdal fra Noxagt, og Morten J. Olsen og Anders Hana fra MoHa!), og i sitt eget band Møster! (med Ståle Storløkken, Kenneth Kapstad og Nikolai Eilertsen). I tillegg vil man lett kunne spore Møsters parallelle liv som pop/rock/metal-musiker, fra pubertet med thrash og punk, via glamrock i King Midas, til de senere års arbeid med elektro-rockerne i Datarock.

STAER

STAERs Happy Meal består av 100% forvrengt og oktavert kjøttfarse, to blastbeat-boller med høyt gluteninnhold, frisk salatcore og husets cunt-o-matic dressing. Velg mellom helfett ringmodulator eller kaldpresset støy.

STAER spredte sine motkulturelle vinger i 2008, og har siden blitt bejublet ifra flere hold, både lokalt og internasjonalt. Denne tordnende trioen, bestående av trommer, bass og gitar, pumper nytt liv inn i old school bråkerock. Bandet jobber nå med to utgivelser, en splitt-vinyl sammen med legendariske NOXAGT, og en debut-plate i Duper Studio med Jørgen Træen som gis ut på Gaffer Records i 2012.

Det vil bli solgt en eksklusiv 12" splitt-vinyl med Kjetil Møster/STAER på alle konserter!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: