Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed 17.september 2011 | Blå

Lørdag 17. september:

150,- + avg/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: STEVE BUG [Poker Flat/ DE]

g-HA & Olanskii Vinny Villbass [+ visuelt] KyrreLys & Olanskii

Jack Is Back! Sunkissed slår på de virkelig store trommene og henter inn Steve Bug!!! Poker Flat sjefen har vært med siden acid house herjet for over 20 år sida, og ikke tatt foten fra pedalen siden!?

Jack Is Back! Sunkissed slår på de virkelig store trommene og henter inn Steve Bug!!! Poker Flat sjefen har vært med siden acid house herjet for over 20 år sida, og ikke tatt foten fra pedalen siden!

Steve Bug er ikke av den sorten som ligger på latsida. Discografien er tjukk som en ikea katalog, bare spekket med gull. Kombinert med sort belte i plateselskaper; Poker Flat, Dessous, Audiomatique, Raw Elements og white-labelet med Traffic Signs, fjaksten aliaser, og mix cd utgivelser nok til å sprenge en iPo-doodle, er det rett og slett vanskelig å overdrive hva Steve Bug har betydd for elektronisk dansemusikk.

Alt dette har Steve Bug toppet med nesten to tiår i dj-verdens absolutte eliteserie. Det er ikke fritt for at det er en del nordmenn som har returnert fra det store utland som disippel av Steve Bug. Folk lirer av seg superlativer om dj set på Fabric, Ibiza, Cocoon, Børlin, Miami, Fusion Festival, osv. Lista er lang, men såvidt vi vet er dette likevel første gang Steve Bug spiller i Norge (!?). Og dét er vel strengt tatt på tide!

Oppvarmingen er ved de glade herrer g-HA & Olanskii. Ingen dårlig start på kransekaka bare det! Baggene er som vanlig stappa med ovnsferske boller, fnask og andre ablegøyer. Skjønt vi ser for oss at det blir fort varmt denne kvelden, med 'kun' et rom å rutte med anbefaler vi tidlig oppmøte eller en billett i hånda. Her blir det fullt!

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Neste Sunkissed : 15 oktober
CARL CRAIG [Planet E]
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: