Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Supersilent med Stian Westerhus 19.sep | Blå

Mandag 19. september:

200,-/KL. 20:00/ID: 18

Supersilent med Stian Westerhus

Supp.: Mykland

I 2007 arrangerte vi 3 konserter på rad med Supersilent. De spilte selv, en kveld med Nils Petter Molvær og siste med Bent og Snah fra Motorpsycho. Det er på tide å huse Supersilent igjen, og denne gang har de med seg kritikerroste Stian Westerhus.

Supersilent ble dannet i 1997. Da bestod bandet av Ståle Storløkken, Helge Sten ( Deathprod ) , Arve Henriksen og Jarle Vespestad. I 2009 forlot Jarle Supersilent. Superilent er nå en trio. De er snart aktuelle med albumet "12". Alle deres album er gitt ut på Rune Grammofon og alt design utføres av Kim Hiorthøy.

Live vet du aldri hva Supersilent har å by på annet enn at det bør oppleves. Det er intenst, rolig , krevende og lett på samme tid.

Supersilent er kjent langt utenfor Norges grenser, og det er fortjent.

MYKLAND - Urban Shamanism

Ivar Mykland har formidlet et særegent musikalsk landskap siden det industrielle kultbandet Munch var banebrytende på 80-tallet.

På 90-tallet fortsatte han med multimediaprosjektet Kristiansand KunstKommando (KKK) som utforsket musikk, film, performance og teater.

I 2001 inntok han både rock- og teaterscener med performanceteatermonologen “Retromancer”.

Når det nå har blitt ett nytt tiår tar han universet videre musikalsk, denne gangen solo og nedstrippet. En musikalsk og tekstlig oppfølging av Retromancer, med mindre vekt på performance, mer på låter. Fremføringen bæres frem av energier man tidligere ble brent på bålet for, og gir live-opplevelsen en dimensjon som bare kan anes på innspilte lyd- og videogjengivelser.

Knut Bry er med som "lystegner" og medskaper av videomateriale.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Kommenter: