Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Litteratur på BLÅ- kritikeren i kritikken | Blå

Tirsdag 20. september:

Ukentlig litteraturmat:

30,-/KL. 19:00/ID: 18

Litteratur på BLÅ: kritikeren i kritikken

sonderer terrenget i terrenget

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.

Hvem, eller kanskje snarere: hva er kritikeren? Hva betyr ord som tabloid, søkende, folkeopplysning og tilstedeværelse i kritikksammenheng?

Vi har invitert Susanne Christensen og Ane Farsethås til Blå for å diskutere nettopp disse problemstillingene. Litteratur på Blås Lisa Andrine Bernhoft-Sjødin leder samtalen. I forkant vil Kristoffer Jul-Larsen holde et knippe perspektiverende betrakninger om litteraturkritikken.

Susanne Christensen er årets kritiker, og aktuell med samlingen Den Ulne Avantgarde utgitt på Flamme Forlag. Ane Farsethås er mangeårig kritiker i Dagens Næringsliv, og nylig tilsatt kulturredaktør i Morgenbladet. Kristoffer Jul-Larsen er stipendiat ved NTNU, og del av prosjektet Norsk litteraturkritikks historie 1870-2000. Verdi og mediering.

To kritikere, to formidlingsspråk og et forskerperspektiv; det er klart for kritikerbonanza på Blå!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: