Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Fette Najs pres.: Mindflow & Emtee + Steigen 23.sept | Blå

Fredag 23. september:

Klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Fette Najs dubstep edition: Mindflow & Dj Emtee + Jan Steigen

elektronisk / bass / dubstep

Joddski inviterer til ny runde med klubbkonseptet Fette Najs, denne gang med fokus på dubstep og lignende dansemusikk.

Fra Trondheim kommer Mindflow og DJ Emtee (Raw Juice), mens Jan Steigen står for warmup med reggae og dancehall.?

Marius Mevold a.k.a Mindflow fikk sitt gjennombrudd med singelen Switched, gitt ut på det britiske labelet Never Say Die sommeren 2010. Låta ble spilt av hele A-listen av internasjonale dj’s deriblant Mistajam, Caspa, og Flux Pavillion og fikk mye spilletid på BBC Radio 1 og 1Xtra. Switched var til og med listet på radio her hjemme i Norge på NRK mP3 i hele 6 måneder! Etter suksessen har Mindflow gjort remixer for etablerte engelske artister som Cutline og Afghan Headspin, og i det siste remixet norske artister som Tony Anthem & Axl Ender, Joddski og LidoLido. Mindflow har de siste årene også vært en del av det famøse RAW JUIC E konseptet på Brukbar & SUPA i Trondheim, og leverer alltid kompromissløse dj-sets fylt av den feteste bassmusikken.

Marius Thorvaldsen a.k.a. EmmTee har siden 2005 drevet Supa klubb i Trondheim, i kjelleren under BrukBar. Supa var en av de første klubbene i Norge fokuserte på artister fra UK Bass sjangeren, og da spesielt Dubstep. EmmTee har i løpet av de siste årene booket inn artister som Benga, Skream, Caspa, Rusko, Flux Pavilion, Nero, Toddla T, Oneman osv. EmmTee har spilt plater siden 2001, og har en forkjærlighet for mye bass.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: