Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
24.sept | Trummor & Orgel | Blå

Lørdag 24. september:

hammond himmel fra sverige

CC:100 +avg./KL. 21:00/ID: 20

Trummor & Orgel (Sverige)

I september slipper Trummor & Orgel nytt album og kommer til oss for å feire!

Out of Bounds er Trummor&Orgel sitt fjerde album. Og trolig det mest helhetlige. De to brødrene Ljunggren, bestående av Staffan på trommer og Anders på orgel, lykkes til tross for den sparsommelige instrumenteringen å finne stadig nye måter å utvikle sitt lydunivers.

Alle som har sett duoens fantastiske konserter er hjertelig enige at forutenom å være tungvektere som komponister og arrangører også er noen bautaer som livemusikere med glitrende musikalitet og drepende karisma.

På det nye studioalbumet 'Out of Bounds' har duoen pakket inn mer driv og energi enn på noen av de foregående albumene. Noe av det mer drømmende lydbildet vi kunne høre på det forrige albumet 'Visions' har blitt erstattet med mer frenetiske, up-tempo beats. 

Hver gang Trummor&Orgel slipper en plate dukker det ikke overraskende opp referanser som hammondjazz, Jimmy Smith, Jack McDuff, Hansson & Karlsson, osv, selv om bandet selv påberoper seg inspirasjon fra artister som Small Faces, The
Charlatans, Procol Harum, Deep Purple och Spencer Davis Group.

Uansett hvilken bås man velger å plassere dem inn i - Instrumental orgelpop. Filmmusikk i singleformat. Hammond Indie. Eller postrock som om det var spilt inn i 1967.

Men viktigst av alt er at Trummor&Orgel er et av de mest unike bandene vi har her i Skandinavia.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: