Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
(((KIDS LOVE BASS))) pres.: Lil Silva 07.oktober | Blå

Fredag 7. oktober:

Klubb:

Gratis/KL. 23:00/ID: 20

(((Kids Love Bass))) presenterer: Lil Silva (UK)

+ Dj Seth & NUHHH og visuals fra Kickiraider?. Etter en lang, intens og innholdsrik sommer med mye dårlig vær, dog høy partyfaktor, er (((KLB))) endelig tilbake på BLÅ for sitt faste residency.

For å grave frem en passende utvagt gjest, har de nok en gang stukket hånda dypt ned i flosshatten som er den Britiske bassscenen og trukket ut en duracellkanin av en dj og produsent ved navn Lil Silva. For å finne ut hvorfor og hvordan nettopp den avgjørelsen kom til live, anbefaler vi å lese videre.?

Det har seg altså slik: Det var en gang at tre lavfrekvens-fikserte nordmenn la ut på tur i søken etter nye og spennende musikalske opplevelser. Destinasjonene var hennholdsvis Nothinghill Carnival i London, og Outlook festivalen i Croatia. Ved begge disse fantastiske anledninger skulle det vise seg å vær ét enkelt navn som stadig vekk ville dukke opp. Enten i hennhold til sine egne opptrednener og prestasjoner. Eller fordi, ganske enkelt, annenhver dj og selecta vi så (fra Benga til Benji B, Shy fx til Marcus Nasty) ville spille en eller flere av låtene til dette smålig undervurderte perkusjonsgeniet som altså er Lil Silva.

For de ikke kjenner til Silva fra før, er det lett å dra 'UK Funky' kortet - et Londonfenomen som kan beskrives som et mer bassfylt take på house, med tropiske perkusjonsmønster og klare referanser til Grime og Garage. Silva brøt for alvor gjennom i Funkyscenen i fjor, da han gav ut sin Nights Slugs debut 'Night Skanker', som også inneholdt rereleases av de allerede enorme undergrunnshitene 'Seasons' og 'Pulse vs Flex'. Han fulgte opp med 'The Patience EP' på vårparten i år, en pakke som skulle vise seg å bli enda større enn sin forgjenger blandt kremen av djs og radioverter borte på øygruppa i vest. Selv her i Norge klarte Silva å snike seg inn på riksdekkende via en gjestemiks for P3. Sjekk ut her: http://bit.ly/ejHM2O

Som vanlig blir det oppvarming av (((Kids Love Bass))) mens Kickiraider står for det visuelle. Forhåpentligvis kommer du også og danser? :)

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Kommenter: