Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
TÔG 07.oktober – slippfest | Blå

Fredag 7. oktober:

Slippfest:

150,- +avg/KL. 21:00/ID: 20

TOG

Supp.: Tomorrow We Move to Hawaii?. Det er et stjernelag som har forgylt Tôgs nye mesterverk “Drøm” med sine edle hender: Ådne Meisfjord fra 120 days, Marcus Forsgren fra the Lionheart Brothers og Nick Terry som har jobbet med Klaxons, The Libertines, Simian Mobile Disco og Serena Maneesh for å nevne noen.

Vi trenger kanskje ikke å nevne at Tôg helt fra starten av sin karriere har blitt utropt som “norsk pop- musikks nye frelsere” eller “norske hitmakere”. ?Vi behøver heller kanskje ikke å nevne at de spilt for utsolgte klubber, hatt vellykkede TV-opptredener og 2 USA- turnéer før de har sluppet dette albumet? Men det må vi. Dette er tross alt et presseskriv. Og det er slike ting pressen vil skrive om.

Du traff hjertet mitt, selv når jeg var dum
Om avsnittet ovenfor er en indikator på at denne platen er legendarisk, kan en lure på hva den innholder. Vi kan ikke si så mye med ord, men vi kan nevne skamløse filmmusikkreferanser, drøye analogsynther, forvrengte orgeler, breakbeats og en ikke så godt skjult hyllest til post-disco pionérene ESG. Men det viktigste er historien bak. Brutte møter, anger, skjønnhet, skam og tilgivelse. Tôgens tekstunivers er preget av en samtid på søken etter sannhet, og en frekk påstand om å ha funnet noe midt i alt rotet. “Du traff hjertet mitt, sjøl når eg va dum, du gav meg ein appetitt for mer.” er en linje som dekker noen av følelsene som gjengis i platen. Og kanskje til og med sier noe om oss alle i møtet med livet og menneskene rundt oss.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: