Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
PELbO – slippfest 21.oktober | Blå

Fredag 21. oktober:

Slippfest:

130,- + avg/KL. 21:00/ID: 20

Pelbo

Support: highasakite

Oslofolk - første stopp på norgesturnéen er Blå og vi håper å se dere! Vi gleder oss! - Pelbo. Kompromissløs, mørk og skummel, men med et stramt grep rundt det som alltid har fått oss til å glise: den gode pop-lyden som treffer hjerterota.?

Pelbo er tuba med fuzz, eksploderende trommer og sensasjonell vokal. Loopstasjoner, effektpedaler og en hypnotiserende puls - framført av en ung, og sjeldent unik trio.

Etter et godt mottatt debutalbum fulgte en Spellemannsnominasjon, 80 konserter i inn og utland og et konstant vedheng som et av landets mest lovende og spennende band. Når støvet hadde lagt seg låste Pelbo seg inne i mørke kjellere og slitne øvingsrom for å lage det som har blitt til det nye albumet – ”Days Of Transcendence”.

Debutalbumet imponerte mange, og kunne blitt retningsgivende for den neste. I stedet for å satse på det trygge, kjente og sikre dro Pelbo ytterst i havgapet, bosatte seg på en øy midt i stormen, frigjorde seg fra alt som hadde vært - og startet på nytt.

Etter at ”Days Of Transcendence” er ute (albumet selges også på alle konserter), pakker Pelbo bandbussen og besøker bla. Blå, fredag 21.oktober. Kanskje det å sikre seg en billett til denne kvelden kan bli et av de beste valga du tar denne høsten?

Ingen sjanse å ta, få med deg et av landets beste liveband i høst.

- Riot Factory

Turneen er støttet av Norsk kulturråd og FFUK.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: