Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
TEAM ME – slippfest 22.oktober | Blå

Lørdag 22. oktober:

Slippfest:

130,- + avg/KL. 21:00/ID: 20

Utsolgt: Team me

indieorkester med ambisjoner langt utover Norges grenser

Team Me er et såkalt "indieorkester" på fem gubber og ei ugift dame fra Hedmark, som på kort tid har fått mer oppmerksomhet enn dæ en hadde trudd. ?

For å starte med historia, så begynte detta nå såkalte "indieorkesteret", som et relativt usosialt prosjekt bestående av bare han Marius. Han hadde ordna seg et slikt "one-man-bænd" og lagde noen låter som NRK Urørt likte så gøtt at dom sendte'n til Urørtfinalen 2010. Problemet var at han Marius lagde låter som til og med viderekomne one-man-bænd-artister ville hatt problemer med fremføre i tro one-man-bænd-stil. Så han Marius ringte dom venna han hadde, og spurte om vi itte kunne hjelpe'n litt. Vi takka ja. I løpet av en to måneders tid, det var vel da tælan i bakken var på sitt verste, gikk prosjektet fra å værra et one-man-bænd, til å bli et utemma "indieorkester".

Mange vælje å nevne referanser til indieband fra det svære utlændet når dom skal beskrive Team Me. Og vi tar det i mot som komplimenter. Men vi kjenne øss kanskje mer som et orkestrert nintendospill, laga ta en popentusiast. Barnemusikk for voksne. Og slik allsang for viderekomne. Noe sånt. Sjøl om låtene fortsatt er laga på den samme kassegitaren som baki 2009.

Team Me slipper debutalbumet  "To The Treetops!" den 14. oktober på Propeller Recordings. Singelen 'With My Hands Covering Both of My Eyes I Am Too Scared to Have a Look At You Now' er for tiden A-Listet på NRK P3.

"Expect big things from Oslo’s Team Me" - NME

"This fabulous sextet from Norway make Magic Numbers-like magic" - Sunday Times

"Elverum-gjengen imponerer med en regelrett glitrende debut-EP. "  -  BA  6/6

"Team Me bekrefter vår antakelse om at de er et av Norges aller mest lovende band."   - Dagsavisen 5/6

"Kanskje det beste fra Elverum noen sinne."  - Adresseavisen 5/6

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: