Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Movida DJ Tournament FINALE 28.oktober | Blå

Fredag 28. oktober:

Klubb:

100,-/KL. 22:00/ID: 20

Movida World DJ tournament - FINALE

Klubb og turnering

Sommeren er over, og det er tid for å se frem mot høstens store begivenhet: MOVIDA CORONA DJ COMPETITION! I år blir det full turné, med heat i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. 

Nytt av året for de fire første byene er at Roses Cup Bartender-konkurranse arrangeres samme sted - samme tid. Det vil si at dette blir en festkveld der bransjen samles - bartendere og DJ'er! Vedlagt finner du årets profil - med informasjon om byer og steder. Send gjerne videre til dem du vil ta med deg, enten som deltakere eller publikum!

Her er årets turneplan:

Innledende heat
Tirsdag 13. september                 Supa      Trondheim        
Onsdag 21. september                 Flyt        Tromsø              
Torsdag 29. september                Wahiki  Bergen             
Fredag 14. oktober                        Taket    Stavanger          
Torsdag 27. oktober                      Blå          Oslo

Norsk finale

Fredag 28. oktober                        Blå          Oslo

World Final

11-12. november                            Pacha    Madrid

Viktig info:
Konkurransen er åpen for alle. Deltakelse er gratis. I hver by spiller to og to DJ'er back2back. De beste her går videre til lokal finale samme kveld. Vinneren her representerer byen i den norske finalen. Norsk vinner representerer Norge i World Final på Pacha Madrid, her deltar 25 land! Reise og opphold for de fem finalistene i Oslo dekkes av arrangørene. Det samme gjelder reise og opphold for norsk finalist i World Final. Vinneren av Movida Corona World Final får spille minst 2 sessions på Pacha Madrid, og deltar også som headliner på Movida Corona World tour 2012. I tillegg får vinneren delta med sine mikser på minst tre Pacha plater.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: