Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
BLÅ | 12.NOV | GROUP INERANE (NIGER) | Blå

Lørdag 12. november:

BLÅ & Global Oslo Music presenterer:

CC:150+avg/KL. 21:00/ID: 20

Group Inerane (Niger/Sublime Frequencies) Supp.: Dromedar

- skeiv ørkenblues av ypperste sort.

En av de siste tilskuddene til den brede Sublime Frequencies katalogens mange korstog over den europeiske konsertscenen er også et av de bandene vi har ventet lengst på å få på besøk her til gards; Group Inerane.

Gruppa kommer fra den smått rebelske kjernen i Tuaregs gitarbaserte scene. Psykedelisk suggerende og særs transendialt ikke langt fra band som Tinariwen og Group Bombino, men de har kanskje mer til felles med Link Wray, Velvet Underground eller til og med Creedence Clearwater Revival(!)

Group Inerane med bandsjef og seks-strengs guden Bibi Ahmen kommer fra Agadez i Niger, en av de mest øde områdene i Vest-Afrika. Ut i fra dette området med alt for mye politisk uro kommer det distikte Inerane lydbildet, et godt utgangspunkt for å løfte opp stemningen på enhver fest. Ekstatiske ørkengitarer som åler seg rundt mantriske vokaler og trommer.

Vi snakker selv Ur-rocken.

DROMEDAR- unnfanget 18 februar 2011 fullmåne.
Trio treenighet består av Annette Stav Johanssen (vokal), Carl Fredrik Berg (gitar, bass), Tommi Damstuen (trommer, gitar, bass).
De tre vise, knise og fise spilte for første gang sammen på en utstilling av Mikael D Brkic på UKS (Unge Kunstners Samfund). Møtet endte opp i en helaftens psykedelisk hollywood stone improviasjon. En energibølge reiste seg og Dromedar dyret var på vei.

Dromedar contemporary kjennetegn: Oneiric stoner jazz, persian blues, punk desert funk, east bound up, drome psykedelia, gulltråd, trolldeig, broderi, transeri, froskeskropp og performancepopp.

-The beast is released-

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: