Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
BLÅ & Juicy pres.: Aeroplane 18.november | Blå

Fredag 18. november:

Klubb:

150,-/KL. 23:00/ID: 20

BLÅ & Juicy pres.: Aeroplane (BE)

+ PATSKI LOVE & CHRIS STALLION

Italiensk-belgiske Aeroplane kommer snart med sin nye plate "In Flight Entertainment", og kommer i den anledning tilbake til Oslo og Blå for å spille med Juicy-gutta Patski Love & Chris Stallion!?

Gjennom de fire, fem siste årene har Vito De Luca alias Aeroplane (tidligere var også The Magician som spilte med Juicy i sommer en del av Aeroplane) etablert seg som super-produsent, remikser og ikke minst en DJ som starter og holder festen gående som få andre gjør etter han. Med sine kosmiske Disco re-skapninger av alt fra Chromeo, Grace Jones, Breakbot, Friendly Fires, Cassius, Sebastien Tellier og ikke minst våre egne Lindstrøm & Christabelle er det vel ikke å gå for langt å hevde at Aeroplane er helt i toppen av både Nu Disco og Balearica scenene i øyeblikket. Med suksessen fra debut albumet "We Can’t Fly" i fjor i bagasjen er himmelen eneste destinasjon fremover også for Aeroplane.

Med lidenskap for sjelfull Disco og tidlig 80-talls elektronika, men med påvirkninger helt fra Abba og ymse filmmusikk til Pink Floyd og Rolling Stones er Aeroplane en låtskriver som ikke ønsker å kun bli satt i bås kun som produsent av klubbmusikk. Selv trives han best rundt 105 BPM (Beats Per Minute) der han mener musikken lever aller best. Aeroplane fikk i fjor den edle æren av å mikse BBC Radio 1 Essential Mix nummer 500, og mange mener at det var den beste av alle miksene så langt. Tenk fete gitarer og synther, pop riff og fengende basslinjer som møter Disco beats så er du der. Før Aeroplane tar over flyet styrer Juicy's egne Patski Love & Chris Stallion med en blanding av klassisk House, gammel og ny Disco.


Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: