Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Fjorden Baby! 18.nov 2011 | Blå

Fredag 18. november:

BLÅ og Up Front Artists pres.:

175,- + avg / 100,- fra 01/KL. 21:00/ID: 20

Fjorden Baby!

Vestlandet beibi!

Fjorden baby! er et kollektivband bestående av fem medlemmer med forskjellige uttrykk. Dette kommer tydelig frem i deres visuelle utrrykk og i deres spesielle sound.

Bandet bruker mye lazer og vindmaskin på konsertene og er ikke fremmed for å bruke alternative support acts, som Tae Kwon-Do oppvisning.

Fjorden Baby! gav ut det selvstitulerte debutalbumet i 2009 til strålende kritikker i alle landets aviser. I forkant av utgivelsen kom bandet på andre plass i, Årets Urørt. Den påfølgende sommeren spilte bandet på alle de største festivalene i Norge, samt vært supportband for The Whitest Boy Alive og Kaizers Orkester. Fjorden baby! er en del av Loddefjord-miljøet med John Olav Nilsen & Gjengen, Lars Vaular og Di Kjipe. Høst 2009 sluttet tidligere bassist, Tony Alexander, og ble byttet ut med kunstneren, Kjetil Grimsby Haar. I 2010 har bandet vært i studio og jobbet med oppfølger albumet sitt som forventes å slippes innen året er omme. På dette albumet har bandet latt seg fascinere av britisk pop og house (Cocteau Twins, New Order, Stone Roses, Happy Mondays) og amerikansk postpunk/nyveiv (Sonic Youth, Talking Heads, Mission Of Burma) men samt bevart den eksperimentelle leken i sitt særegne lydbilde.

Kjøp billett »

Video:

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Marroe:

    1. November 2011, kl. 15:27

    Utrolig nedtur med 20-årsgrense. Jeg er 18, og har sett Fjorden Baby ved alle tenkelige anledninger jeg har hatt siden før de gav ut den første skiva si. Nå, når de endelig kommer til Oslo for første gang på alt for lenge, er jeg ikke gammal nok til å se dem… igjen.

    Veit om veldig, veldig mange som er i min situasjon. Det her taper dere bare på.

Kommenter: