Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed 19.nov 2011 | Blå

Lørdag 19. november:

Klubb:

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: ARGY [Ibadan] : 'Fundamentals' Album Launch

g-HA & Olanskii Nico Coltsfoot [+ visuelt] KyrreLys & Olanskii

Sunkissed tar temperaturen på Europa og kjører Hellas spesial! 

Argy brast inn på scenen med et brak i 2005 med låta 'Love Dose'. Både originalen og Luciano remiksen lå som tett funk over dansegulvet hele året til ende. Siden har han klemt til med utgivelser på krem de la krem av house etiketter som Cadenza, album på Poker Flat, Cocoon, Liebe* Detail, Objektivity, Permanent Vacation, Versatile etc etc.

Nå i vår kom også hans andre album på den klassiske New York etiketten Ibadan. Lydbildet er også house av det slaget man gjerne forbinder med New York. Tett, piano, dypt men insisterende og inderlig. Det er ikke uten grunn at Argy har hat høy stjerne hos folk som Luciano, Dennis Ferrer og Jerome Sydenham. Dette kan fort bli en kveld med litt større bokstaver på Sunkissed, og dertil tilstander. Vi gleder oss til å varme opp novembernatta!

g-HA & Olanskii og Nico Coltsfoot tar myndig kontroll på resten av Sirkus Sunkissed som seg hør og bør. Eller hør og bør fru blom! Det blir selvsagt magisk!

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Neste Sunkissed : 10 desember
SUNKISSED ALL NITE SCLONG FEST
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass

Billett kjøpes i døra

Kommenter: