Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
BLÅ | 30.NOV | NISENNENMONDAI (JP) + MOE | Blå

Onsdag 30. november:

ENDELIG TILBAKE I OSLO

CC:150/KL. 21:00/ID: 18

Klubb Vriompeis: Nisennenmondai (JP/Smalltown Supersound) + MOE

Japansk støyrock. Trioen er uten tvil en av de mest unike bandene som eksisterer i dag.

Lydbildet til japanerne er noe av det mest utfordrende innenfor sektoren for støyrock og på scenen er de vanvittig energifylte. Dette blir en konsert du kommer til å gå fra med et smil om munnen!

Nisennenmondai er episenteret innen den såkalte DIY-kulturen. Med en slik fokusert og energifylt dedikasjon så skal det mye til for at man utsette noe på at det er såpass skranglete som det er. Egentlig så gjør denne miksen det bare langt mer interessant.

Bandet har delt scene med en utallig mengde legendariske band og har i det siste turnert med bl.a. Battles som gjestet et fullstappet BLÅ for noen måneder siden og bare en liten uke etter at Nisennenmondai har blåst håret av samtlige på BLÅ så står de på scenen på en av de kuleste festivalene i Europa - All Tomorrows Parties.

Verden trenger enkelt og greit flere band som Nisennenmondai. Gled dere.

 

MOE
MOE ledes av bassisten og vokalisten Guro Skumsnes Moe. Skumsnes Moe er fortsatt mest kjent som energisk kontrabassist på den norske improvisasjonsscenen. Men i MOE er det rock som råder. Som en energiutladning av kompromissløse riff, repetitiv vokal og overøsende trommer der inspirasjonen fra bl.a. Black Sabbath, Melvins og Shellac lurer i kulissene. Med et ukonvensjonelt og kompromissløst lydbilde, presser MOE egne og publikums grenser et sted mellom rock og punk uten egentlig å høre hjemme noe sted.

MOE:
Guro Skumsnes Moe: Elbass&vokal
Håvard Skaset: gitar
Kenneth Kapstad: trommer

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: