Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
NM i Stein, saks, papir | Blå

Fredag 2. desember:

Årlig tradisjon?

Gratis/KL. 19:00/ID: 18

Norgesmesterskap i stein,saks, papir

enkelt og greit

Stein saks papir-folkets svar på jul, Mekka og/eller Holmenkollsøndag er like rundt hjørnet. Byen er Oslo- stedet er Blå. Det er tid for finalen i Norgesmesterskapet 2011!

Siden turneringen også er lokalkvalifisering for Oslo, er det bare å møte opp og melde seg på i døra, men de som er kvalifisert fra tidligere konkurranser i høst vil først tre inn i turneringen nærmere finalen.

Et hett tips for deltagere er å danne lag. Selv om SSP først og fremst er en individuell sport, er fordelene enorme ved å ha noen i ryggen under en knallhard turnering. Dere kan psyke hverandre opp/ned både før, under og etter matcher, og diskutere taktikk. Et godt lag vil også kunne legge utpsykingstaktikk inn i selve personligheten til laget.

18 års aldersgrense, gratis påmelding i døra. Dørene åpner kl 18:30.

En kommentar:

  1. 1.

    NM i stein, saks, papir « Rodenytt:

    30. November 2011, kl. 23:17

    [...] Til tross for at SSP er en individuell sport, anbefaler arrangørene at deltakerne danner lag. Dette fordi man da kan psyke hverandre både opp og ned og diskutere taktikk. Et godt lag vil også kunne legge utpsykingstaktikken inn i selve personligheten til laget, hevder Blå på sine nettsider. [...]

Kommenter: