Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy 03.des 2011 | Blå

Lørdag 3. desember:

Månedlig klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

J * U * I * C * Y : STEVE1DER - DJ & VJ SET

+ PATSKI LOVE & CHRIS STALLION

Lørdag 3. desember får endelig Juicy på Blå besøk av en av Los Angeles' beste VJs og Theophilus London sin DJ; Steve1der!

Innovativ er et nøkkelord når det kommer til multikunstneren Steve1der (uttales Steve One-der) som både er DJ, produsent, remixer og en av verdens beste video-DJer. Steve har ikke bare en fortid som en av de mest erfarne mash-up produsentene i verden, hans DJ ferdigheter er også på toppskiktet i USA og internasjonalt. Basert i Los Angeles, California har Steve sin bredde og allsidighet løftet nivået de siste 10 årene gjennom sine DJ- og VJ sett på annerkjente fester og klubber som The Do-Over, SXSW, Banana Split, The Rub, AFEX og Drais på W Hotel Hollywood for å nevne noen. Enten det er Hip Hop, R&B, House, Disco eller Rock leverer Steve varene på største og beste klubbene i LA, San Diego, New York, Miami, Las Vegas og resten av Amerika og verden.

Steve1nder er også hipster-prinsen Theophilus London sin håndplukkede og foretrukkne DJ, og gutta har nylig turnert statene sammen i fobindelese med Theophilus sitt album "Timez Are Weird These Days" - fra de feteste konsertarenaene til TV-showene Jimmy Kimmel og David Letterman Show. Nylig ble Steve også en del av Video DJ-crewet ScreenWerks sammen med de andre super-VJene 2nd Nature, Jordan Laws og Jay-E. Sammen har gutta (og ofte også Steve sin kompis DJ Spider) sine Sure Shot videofester i LA, samt faste kvelder i Las Vegas hver helg. Hver tirsdag er den hardtarbeidende mannen å finne på klubben The Dime i Los Angeles med sin ukentlige video-kveld "Channel 10". Som mixtape-mester står Steve1der blant annet bak den legendariske "Nate In '08" som oppnådde ytterligere kultstatus når Nate Dogg tragisk døde i fjor.

Stol på oss; du vil IKKE GÅ GLIPP AV DENNE KVELDEN!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: