Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
AKKS samspill 07des | Blå

Onsdag 7. desember:

Fast tradisjon:

60/40,- for medl/KL. 20:00/ID: 18

AKKS samspillkonsert : Afro4Jazz, Chain of Fools, Glenn,

Not Yet On The Radio, Road Kill, Røkla , SVERM. Det er den tiden på året hvor de som øver på AKKS rett over oss kommer ned på BLÅ for å spille konsert. Det er MANGE bands, herlig nervøs stemning og GOD LYD.

Afro4Jazz

Jazzgruppa Afro4Jazz består av Adele på trombone, Fride på piano, sanger'n Ragnhild og Oda på fiolin.

Nei, vi har ikke afroer og nei, vi spiller ikke afrojazz, men vi kan i hvertfall love dere musikk som svinger!

I høst har vi lært masse! Ikke bare at det er vanskelig å improvisere, men også at freias sjokolade-jule-egg er smaker mye verre enn påskeeggene!

Forresten; vi er nybeggynnere! Men vi skal ruuule gata! oh yeah.

 

Chain of Fools

"Chain of Fools var egentlig 6 flotte jenter, så ble de 4 (fortsatt like flotte!). De beholdt navnet, og kunne de velge selv, ville de nok gjerne sunget jazz, soul, gospel, klassisk og noe veldig eksperimentelt på èn gang. Resultatet blir heldigvis noe midt i mellom. Og selv om jentene ikke har sunget sammen lenge, har de raskt funnet fram den gode, uhøytidelige tonen. Chain of Fools består av Rebecca Carver, Kristine Hansen, Kristin Marie Skaar og Ine Sandmoen."

 

Glenn

Hei!

Det blir fest!

Glenn har kommet seg opp fra solstolen og lekt litt i øvingslokalet, og vil nå veldig gjerne at du glemmer den sure svigermora til Berit (stormen da lissom), jobbstress og juleangst. Glenn vil heller at du blir med en tur på Blå, kjøper deg en paraplydrink i baren, knipser med fingrene og vrikker litt på skinkene.

Her blire drivende rytmer og fete riff si'!

Håper du vil komme!

Hilsen Glenn

 

Not Yet On The Radio. 

Lite visste Not Yet On The Radios medlemmer hvilke talenter som skulle avdekkes da de satte seg ned for å lage band en mørk novemberkveld i år. Bandet, som startet opp uten å vite hva en oktav var, fikk trommis for tre uker siden, og har på rekordkort tid vist enorm progresjon. Not Yet On The Radios debutkonsert blir utvilsomt et show - stappfullt av engasjement og inderlig spilleglede. Velkommen! 

Road Kill

Jentene i Road Kill har sin første opptreden på Blå onsdag 7.desember. Det nyetablerte Oslo-bandet spiller klassisk rock med en feminin vri og lover å skru opp lyden.

 

Røkla

Røkla er som navnet tilsier en sammenraska gjeng damer som møttes i øvingslokalet for det som føles som minutter siden. Etter noen fomlete øvinger, har bandet nå rendyrka fågrepsråkken og spiller cover med engasjement og nerver.   

 

 

SVERM

SVERMs eksistens er et resultat av fem kvinner som møttes første gang i  AKKS lokaler i Brenneriveien høsten 2011. SVERMjentenes intensjonen er å skape bra musikk sammen.  Dette har bidratt til at SVERM har blitt et band med eget sound og selvlaga låter som varierer alt fra det småintense til det mer løsslupne. Besetningen består av Ellen Demmo på vokal og piano, Nathalie Dahlby Hansen på vokal og gitar, Kerstin Pedersen på bass, Anette Landsverk Sæther på trommer og Maren Østern på trombone. La deg bli svermet!

 

Tös

Bandet Tös består av en vokaltöse, en trommetöse, en basstöse, en gitartöse og ikke mindre enn to pianotöser, og det blir det herlig musikkglede av! Tösene vil gi deg lyst til å danse og le. Tös har eksistert siden april i år og vil i løpet av konserten ta en tur på dyrekirkegården, legge på røret og bli tatt med til et annet sted med sanger lånt av The Ramones, Blondie og Jokke & Valentinerne.

 

The Pearl Train

Et av AKKS sine Jazz band.

Konferansier: Lise Karlsnes geleider oss gjennom kvelden med stødig hånd.

 

Billett kjøpes i døra

Kommenter: