Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
(((Kids Love Bass))) | Blå

Fredag 9. desember:

Klubbkonsept:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

(((Kids Love Bass))) Presents: DJ Rashad & DJ Spinn (US/Juke Pioneers)

Da var det tid for årets siste (((KLB)))-kveld på BLÅ. Fortvil ei, vi er tilbake neste år med flere spennende navn tatt ut fra gromsamlingen av våre favorittprodusenter og DJs. 

Vi vil gjerne takke alle som har vært med oss så langt, håper dere vakre mennesker fortsetter å pryde dansegulvene våre i året som kommer. For og runde av dette ville kapittelet som er/var 2011, har vi dratt noen DJer av legendarisk størrelse over dammen. Det er en sann ære å kunne presentere to av pionerene innenfor Chicago Juke; DJ Rashad og DJ Spinn.

Juke er et musikalsk fenomen som oppstod i Chicago på 90-tallet som en avart av Ghettotech. Noen av dere fikk kanskje med seg Duke Jukem kveldene vi gjorde hver onsdag på Fisk & Vilt i sommer? Hvis ikke, er denne kvelden en optimal mulighet for å bli bedre kjent med sjangeren. Her dreier det seg om nærmest primitive, minimale trommemaskins-ryttmer som ligger helt oppe i 150-160 bpm. Som all annen Ghetto House er temaet dominert av slibrige tekster og catch phrases om ristende store romper og luguber oppførsel i klubben. Etter at det engelske superlabelet Planet Mu signerte og gav ut flere Juke acts fra Chicago (blant annet våre to aktuelle gjester), har Juke for alvor inntatt klubbscenen i Europa. Flere elektroniske produsenter har nå gått over til å lage Juke og sjangeren har blant annet blitt omtalt som 'den nye Dubsteppen' av diverse mediesynsere - til tross for at Juke har eksistert lenger. Men make no mistake, dette er ingen døgnflue av et fenomen, og disse gutta er slettes ikke ferske. Begge har en en track record og musikalsk cv som er så latterlig lang at det ikke er vits å prøve gjenskape den med ord. Vi anbefaler rett og slett at du tar turen ned og får med egne øyne når herrene gjør sin aller første opptreden sammen i Norge.

(((Kids Love Bass))) varmer som vanlig opp og Kickiraider stiller med visuell nytelse, vel møtt!

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Kommenter: