Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed 10.des 2011 | Blå

Lørdag 10. desember:

Klubb:

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: G-HA OLANSKII VINNY VILLBASS

[+ visuelt] KyrreLys & Olanskii

Nok et år med Sunkissed har gått for seg, og et lite fotball-lag av elektroniske kunstnere fra eliteserien har krysset av Oslo på turnelista.

Moodyman (med frekkt entourage) tok sakene ett RIAA-trinn opp med Detroithouse på sitt beste, Steve Bug leverte jack-matt, CarlCraig satt Brenneriveien i fyr og flamme…. for ikke å nevne bylarm:sunkissed med 2 scener og hundreogørti liveband pressa inn på BLÅ, husfest på "bøljan BLÅ" og Sunkissed:live på Rockefeller med kun norsk elektronika. Med andre ord, fokus sitter som krumkakejernet i støpselet.

Men, desember er måneden der vi alltid holder det lokalt, definerer oss sjæl, og jubler over dere som har holdt ut med oss nok et år. Den moderne familien fortjener også litt roz og koz i jula. Og ikke nok med det, for greven av dj-Oslo, herr G-HA feirer nok et år denne aftenen. I følge høflighetens lovbok spør man hverken eldre damer eller yngre menn om alderen, men spør den som tørr.

Kveldens markante elektroniske rytmer og smittsomme house leveres av Olanskii, Vinny Villbass og bursdagsTarzan selv…G-HA.

Vær Sunkissed: www.sunkissed.no

Billett kjøpes i døra

Kommenter: