Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Azealia Banks (US) 15.desember | Blå

Torsdag 15. desember:

Atomic Soul & BLÅ pres.:

150,- + avg/KL. 21:00/ID: 18

Azealia Banks (US) - AVLYST!

frekk, freidig og sexy á la M.I.A

Vi beklager å måtte meddele at denne konserten avlyses. Vi jobber med å få til en ny dato. Kjøpte billetter refunderes på Poste,7/11 eller Narvesen.

Hennes første utgivelse "Seventeen" plasserte henne på radaren til mange plateselskap og hennes navn gikk sin runde på sosiale medier. Banks har enda ikke "breaka" , men alt ligger til rette fro denne unge dama: hun var med på en av Fader sine samlinger og hun har gjort en flott cover av Interpols "Slow Hands", vært med på Major Lazer sin EP og var med på Nike sin 1Love videoserie. Summen av dette utgjør sultne fans og nysgjerrige musikkelskere.

Et debutalbum er på vei og hun har allerede "teset" låta "212" som er så frekk og herlig at en kan ikke annet å gjøre enn å smile og nikke med. Hun er frekk, feridig og sexy på samme tid og lirer av seg setninger som: "I guess that cunt gettin´ eatin´" og "What is your dick like, whar are you into"

Vi har klokketro på denne dama og vi har de fleste sosiale medier med oss. Se a før det smeller!

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Kommenter: