Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Raggabalder Riddim Rebels | Blå

Fredag 20. januar:

Klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Fette Najs: Raggabalder Riddim Rebels

The comeback!

Raggabalder Riddim Rebels blei startet i 2001 fordi det ikke var noen som spilte hardcore dancehall i Oslo. Jan Steigen og Joddski fra Tungtvann var hypp på å høre favorittartistene sine, som Mr. Vegas, General Degree og Capleton ute på byen...

...og bestemte seg for å ta saken i egne hender.

I 2009 la de opp etter flere hundre gigs, Oslopris for beste klubb i 2004, turnering rundt i heile Europa, tap i Norges første soundclash og en haug med mixtapes, samt faste klubber rundt om kring. Blant annet her på Blå. Raggabalder har også henta over artister som Morgan Heritage, Cutty Ranks og spilt med/før alt fra Beenie Man til Lee "Scratch" Perry.

Nå er Jan Steigen, Joddski og tredjemedlem Selecta Drahpaa klare for å returnere til offentligheten etter et par års pause. En pause som gutta har brukt til å etablere Jøger på Jæger-klubben på tirsdager, mens de har spilt mye rundt hver for seg. Joddski under konseptet Fette Najs, blant annet her. 20.1.2012 returnerer de med et smell på nettopp dette konseptet, samtidig som de slipper den doble mixtapen FETTE NAJS: 100% 2011 del 1 & 2, som til sammen inneholder over 100 spor med det beste fra 2011 innen dancehall og reggae, toppet med en dose rap og grime. Raggabalder har aldri vært aldri redd for å gå egne veier og lover oss følgende.

1. De kommer ikke til å "clashe" noen andre reggaesoundsystems de neste 5 årene, og hvis noen av de maser om det kommer de til å motta et gratis abbonement på "60+ Hotties".

2. Du kommer ikke til å høre Jan Steigen late som han er rastafarianer eller jamaicaner på mikken. Han veit at han er en fra en fiskerfamilie i Steigen.

3. Du kommer til å bli servert dubplates de fleste kan se langt etter, med den originaliteten som alltid har gjort Raggabalder enestående.

4. 2012-året har vært sentralt i Raggabalder sitt univers siden starten (alle mixtapes har hatt utgivelsesdato i 2012), og 2012 vil se dem gjøre bot for tiden borte med minst 5 mixtapes.

5. Raggabalder kommer tilbake 10 ganger sterkere enn de dro, og lover å levere tidenes partyform på Blå. LETS GO!

Kjøp billett »

Kommenter: