Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
The Magician | Blå

Fredag 27. januar:

BLÅ & Juicy pres.:

100,- + avg/KL. 23:00/ID: 20

The Magician (BE)

+ PATSKI LOVE & CHRIS STALLION

Tidligere 50% av Aeoroplane, nå 100% The Magician har det siste året levert en haug fortryllende remikser og låter, og etter stormende jubel under hans opptreden på en av Juicy sine Oslo Live klubbkvelder i sommer er vi glade over å ønske Stephen Fasono velkommen tilbake til byen, denne gangen til Blå!

The Magician er for mange mest kjent for sin remiks av Lykke Li "I Follow Rivers" (som gikk til topps på Hypemachine i januar) og som har satt fyr på dansegulv over hele jordkloden. Hans første solo-EP "I Don't Know What To Do" som kom ut på det ikke ukjente plateselskapet Kitsuné i oktober og hadde danske Jeppe fra Junior Senior (også kjent fra Classix "I'll Get You) på vokal har også tatt klubbuniverset med storm. På EPen finner vi også remikser av låten gjort av Fabian, Plastic Plates og Second Date - alle glimmrende. Tidligere i sommer ga han også ut EPen "Twist" sammen med "Peter" (bedre kjent som Yuksek) på samme selskap. Tittelkuttet fra denne EPen var også å finne på samlealbumet Kitsuné Maison 11.

Andre magiske rytmer du kanskje har danset til den seneste tiden er Beni "It's A Bubble", Tyson "After You've Gone", Yuksek "Always On The Run", Wolf Gang "Stay And Defend", Scenic "Another Sky", The Aiku "The Red Kiss" og Yuksek "On A Train" som alle er remikset av The Magician og spilt utallige ganger av storheter som Erol Alkan, A-Trak, Brodinski, Busy P og Mylo. På Magicians SoundCloud-side finner du også hans Magic Tape mikser (foreløbig 17 i rekken) som gang på gang setter standarden for hvilke nye låter som kommer til å bli store innenfor Disco og House-sjangerne - The Magician er nemlig en av de virkelige "tastemakerene" med øre for kvalitet og potensiale.

The Magician spiller som vanlig i full (tryllekunstner) smoking og deler ut tryllestav til kveldens beste danser på slutten av kvelden.

Kjøp billetter på forhånd her om du vil være garantert inngang og slippe kø.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: