Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
CunninLynguists | Blå

Onsdag 28. mars:

Tornado Booking pres.:

240,- +avg/KL. 21:00/ID: 18

Utsolgt: CunninLynguists (US)

backpack hip-hop av ypperste sort

Den amerikanske sørstatstrioen CunninLynguists ruver i toppen av stjernehimmelen i hip hop-sjangerens undergrunnsmiljø.

  Det unike med disse gutta er at de har opparbeidet seg en internasjonal fanskare uten drahjelp fra store plateselskaper. Dette er musikken hvis utleverende og hjerteskjærende tekster, samt sjelfulle gjennomførelse gjør at den finner sitt publikum for egen maskin, og de ser seg aldri tilbake igjen.

Gruppen som består av Kno, Deacon The Villain og Natti  slapp tidligere i år sitt femte studio album.  ”Oneirology”  fikk svært gode anmeldelser  og gjestes av  blant andre Big K.R.I.T og Freddie Gibbs.
 
 Når det trekkes paralleller mellom CunninLynguists og sørstats-ikoner som Outkast og Goodie Mob er det ikke bare en geografisk bivirkning, men et testament om at de bygger videre på arven etter sine forgjengere, som i sin tid var pionerer for den skitne og hardhudede lyden av dirty south.
 
Til tross for at platene deres har blitt gitt ut under flere uavhengige forlag, har de alltid vært en del av det New York-baserte indieselskapet QN5 Music, grunnlagt av deres venn og rapper-kollega Anthony "Tonedeff" Rojas, som blir med som support på denne turneen.

Kjøp billett »

Video:

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Christian:

    26. March 2012, kl. 17:05

    Trenger sårt 2 billetter, anyone?

Kommenter: