Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
21.april I My Legs Are Electric | Blå

Lørdag 21. april:

100,- /KL. 23:30/ID: 20

My Legs Are Electric

Klubb, pope elektronika himmelen

My Legs Are Electric er fire par legger, Sarah og Synne, to tamburiner, en helt egen hit og en del ballonger. Kall det et dj-konsept. De gangene de to jentene ikke snurrer plater, prater de på Poplogg, spiller med Team me, lager Huset ved Sjøen-festivalen, Volumfestivalen og videoer under navnet APPARATET.

Konseptet til My Legs Are Electric er enkelt: å spille verdens beste musikk folk kan danse til. Som de kan danse til sjæl. Musikk som ingen har hørt om, musikk alle har hørt om og musikk man skulle ønske man hadde hørt mer på. Alt fra synthpop med jentevokal. Til gitarrock med guttevokal. Til lettbeint elektronika. Og ganske mye fra Canada.

My Legs Are Electric tenker mye på at ikke alle hiter er de som spilles på radio. Kanskje føler de ansvar for å lage dem. De har derfor en egen hit med samme navn som dem selv, som de har fått (bokstavelig talt og takk og takk) av bandet 2 many JDs.

Sees til fullt og gøy og gærent dansegulv en lørdag, fredag, torsdag. Eller når som helst.

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: