Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
21.JAN | SUNKISSED | Blå

Lørdag 21. januar:

Månedlig klubb:

CC:150/KL. 22:00/ID: 20

SUNKISSED : Maya Jane Coles [Real tone, 2020:Vision, Mobilee]

g-HA & Olanskii, Rasmussen [+ visuelt] Evelina & Tilo & Olanskii

Godt nytt år alle sammen, 2012 er i gang og vi starter årets første Sunkissed, lørdag den 21 januar. 

Vi lot ikke kruttet ligge igjen i 2011 og fyrer opp det nye året med å presentere Maya Jane Coles som årets første booking på Sunkissed.

Wooooo, hvor i all verden skal vi begynne? Fru Coles var meget produktiv i 2011 og lanserte den ene og hitten etter den andre. Ikke nok med at hun produserer gode låter, hun er også en meget habil remixer. Låter som What they say, Beat faster og Senseless kan streng tatt kalles solide hits. Det samme når det kommer til Maya Jane Coles sine remixer av 4Th Measure Men - 4 You og Maceo Plex - Your Style. Dette er låter som ble spilt hyppig over hele verden i 2011. Etter gjennombruddet med What they say , høsten 2010 har det bare gått en vei for den ”tøffe” dama i fra London. Etter et travelt år med spillejobber på kjente klubber som Fabric, Space, Watergate, Cafe D’anvers og alt annet som rører seg der ute, kommer hun endelig til Oslo. Selv med gode produksjoner, har hun bygget seg opp til å bli en god dj. Det beviser bare hvorfor hun kom på 9 plass på den årlige Resident Advisor DJ Poll: Top DJs of 2011. En anerkjennelse som henger meget høyt. 
Vi sier velkommen til 2012, forvent dere en solid dose med gode toner i fra fru Coles.

For å varme opp anlegget, veggene på Blå og ikke minst gulvet, spiller sykkelreparatør Rasmussen opp til dans. Han er godt i gang om dagen med å produserer musikk og holder seg i landskapet mellom house og minimal. Vi kan trygt si at han har mange spennende låter på lur. Tett etterfulgt fortsetter de faste hodene g-HA & Olanskii med å holde januarkulda ute av lokalet. Olanskii har ligget å slikket sol i mellomtiden og har etter all sannsynelighet fått litt farge på kroppen. Hvis han ikke har smurt seg med solfaktor 40, som han er kjent for å gjøre. g-HA har hvert en snartur innom Berlin i mellomtiden og er vi heldige har han plukket om noen go’biter til oss. 
Vi sees lørdag 21 januar på BLÅ.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: