Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
22.aug I Dillon Francis | Blå

Onsdag 22. august:

Klubb:

130,- +avg/KL. 22:00/ID: 20

BLÅ & HOETELL pres.: Dillon Francis (US)

+ Silje & Christine

Endelig kommer et av de heteste navnene innen elektronisk dansemusikk til Blå, Hoetell & Oslo - den eksentriske, katteelskende LA-gutten Dillon Francis. 

På et lite år har han rukket å bli gullgutten til Skrillex, en av favorittremixerne til folk som Flux Pavilion, Toddla T, Chase & Status og en av verdens mest etterspurte DJs. Han lager alt fra sexy moombahton til house med A-Trak og dubstep, og DJ-settene hans er ca. akkurat like varierte. Dessuten ELSKER han Norge og gleder seg masse til å komme tilbake etter et svært trivelig besøk i bartebyen i 2011.

Vi digger Dillon og hvis du har vært på én Hoetellkveld i ditt liv, så har du garantert danset til "Masta Blasta", "IDGAFOS", "Beautician", "Dill the Noise" eller "Falling Up". Eller den helt sinnsykt råe remixen av "Broken Hearts". Det vi prøver å si er at vi tror du også elsker Dillon Francis, og at du må fikse deg fri fra jobben/tur til Oslo/ sørge for å være hjemme når dette skjer. Ok? Ok.

Hoetell er Silje Larsen Borgan & Christine Dancke. Vi spiller musikk som gjør deg lykkelig og sørger for at du har det gøy på dansegulvet.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: