Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
22.nov | Hoetell + Rustie | Blå

Lørdag 22. november:

5 ÅRS JUBILEUM:

CC: 150 + AVG/KL. 23:00/ID: 20

Hoetell + Rustie (UK)

m/Silje & Christine

Det har gått 5 år siden Silje & Christine ga deg Hoetell for aller første gang på Fugazi, november 2009. Siden da har de fylt utesteder rundt i det ganske land til randen med deres karakteristiske og eklektiske blanding av ny elektronisk musikk, rap og pop + gamle godbiter innimellom. Den røde tråden har alltid ligget i tung bass og rå rytme. Hoetell har tidligere hostet gjester som Cyril Hahn, Schlachthofbronx, Samsaya, Ayah Marar, Sinden, Gnucci, Savage Skulls, Eclair Fifi, Monki og nå nylig, SOPHIE. Gjester som alle representerer den musikken som står i fokus når Silje & Christine lager fest.

Så, hvem skulle få lov til å bli med på feiringen av 5 fine år? En som lager musikk med tung bass, råe rytmer og melodier som er umulig å ikke like? Rustie, selvsagt.

Rustie er noe av det absolutt fineste og mest interessante som har kommet ut av Glasgow, Skottland, og han fanget verdens ører med sin maksimalistiske, magiske debut Glass Swords i 2012. Nylig kom oppfølgeren, Green Language, som ble møtt med strålende kritikker og en haug av nye bangers. For eksempel “Attak” med Danny Brown, “Raptor” og “Up Down” med Newham Generals’ D Double E. 

Få lager mer smakfull hiphopinspirert klubbmusikk (eventuelt såkalt trap) enn Rustie, og få blander det melodiske og rytmiske på en like tiltrekkende måte.

Rustie besøkte Kastellnatt i 2013, Pstereo i 2012, men det er helt SEKS år siden han var i Oslo sist. Da var han ung og lovende (https://www.facebook.com/events/36545653336/

Nå er han etablert og enda mer obligatorisk å sjekke ut!

♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥

Kjøp billett »

Kommenter: