Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
22.nov | Kids Love Bass | Blå

Fredag 22. november:

KLUBB:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

((Kids Love Bass)) + Braiden (UK)

Vi har ved mange anledninger booket djs på bakgrunn av produksjonene de gir ut, noe som sjelden slår feil. Men denne gang vil vi slå et slag for en som først og fremst har gjort seg bemerket som selector. I likhet med navn som Ben UFO, Ron Morrelli og vår egen Øyvind Morken, er Braiden en fyr som vet å bruke ekstra tid på å grave dypt etter skjulte skatter, og allikevel aldri la musikkens mindre kjente appell gå på bekostning av flyten på dansegulvet. Med andre ord, en ekte kvalitets-dj.

Men også som produsent har Steve Braiden imponert de siste årene. Hans sagnomsuste debut "The Alps" kom ut på det ikoniske, og nå desverre nedlagte Doldrums-labelet til Joy Orbison i 2010. Siden har han fulgt opp med remixer av SBTRKT og Jaques Greene, og i fjor slapp han endelig sin andre EP på det Hollandske superlabelet Rush Hour. Som dj gjorde Braiden seg kjent via sitt radioshow på Rinse FM, der han skilte seg kraftig ut fra røkla via sin unike approach til å mikse undergrunns house og techno, med nyere britisk klubbmusikk. Da Rinse FM gikk over til en mer kommersiell profil fant Braiden et nytt hjem hos NTS, der han per dags dato serverer sine lojale lyttere musikalske juveler annenhver uke. Steve har også lang fartstid som en meget dyktig fotograf. Forutenom å ha tatt pressbilder for hele Londons dj-scene (Bok Bok, Blawan, Pearson Sound), har han også blitt flydd over til Norge for å fotografere ingen ringere enn Lindstrøm. Moro. Men for å slå et siste slag for musikken; sjekk ut mannens seneste Fact Mix og å få et glimt av hva som kan forventes når denne multitalentfulle og særs kvalitetsbevisste mannen endelig inntar BLÅ. 

(((KLB))) varmer opp før Braiden trår til.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: