Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
22.okt | McPhee/Corsano (US) + Toft | Blå

Onsdag 22. oktober:

JAZZ PÅ GØLVET

CC:130+avg/KL. 20:00/ID: 20

Joe McPhee / Chris Corsano (US) + Toft

Frijazzgjøring til folket!

Joe McPhee er en legenden uten like innen frijazz-scenen. Med saksofon som sitt favorittvåpen har han levert imponerende saker siden midten av 60-tallet og hele veien frem til dags dato. Han har spilt sammen med store navn som Evan Parker, Jeb Bishop og Peter Brötsmann, men for flere her i Norge er han kanskje mest kjent for samarbeidet med Cato Salsa Experience og The Thing som het Two Bands And A Legend som bl.a. gav ut et album på Smalltown Supersound.

Med seg denne kvelden har han ingen ringere enn Chris Corsano! Corsano er en djevel bak slagverket og har i særdeles stor grad vist oss dette som trommis i prosjekter som Rangda, Six Organs of Admittance, Vibracathedral Orchestra og tror du pokker meg ikke at han har vært trommisen til Björk også? Både på turnè og på Volta albumet fra 2007.

 

TOFT
Tunge droner, mørke lydvegger, industrielle lydras og kaotisk støy. Dette er noe av hva du kan forvente deg på en konsert med Sten Ove Toft. Han kan sies å være en av veteranene på den norske eksperimentelle støyscenen. I over 10år har han utgitt et uoversiktelig høyt antall album og spilt konserter i 19 land (cirka) som soloartist og med forsjellige konstellasjoner som Ryfylke, Faux Pas, Utarm, Megaphonic Thrift, Solstorm og Serena-Maneesh for å nevne noen, men med hovedfokus på doom metal bandet ALTAAR.

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: