Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
23. mai | BLOOD CEREMONY (CAN) + SPIDERS (S) | Blå

Fredag 23. mai:

CC: 180 + AVG/KL. 20:00/ID: 20 år

Blood Ceremony (CAN) + Spiders (S)

Blood Ceremony:
Alia O’Brien - vokal, fløyte, orgel
Sean Kennedy - gitar
Lucas Gadke - bass
Michael Carrillo - trommer

Siden utgivelsen av sitt andre album, Living With The Ancients, har Blood Ceremony jobbet hardt for å rettferdiggjøre deres rykte som ett verdig live-band. Etter en veldig godt motatt showcase på prestisjetunge Roadburn Festival, sikkret bandet seg en rekke datoer på Europa-turneen til GHOST. Høsten 2011 var bandet ferdige med sin første headline-turné i Europa, der bandet ble tatt i mot av intusiastiske fans, spesielt i Skandinavia og Sentral-Europa.

“Only at a Blood Ceremony show are devil horns the correct response to a triumphantly raised flute.“ — NOW MAGAZINE

Etter turnèen låste bandet seg inn i ett klamt, grav-lignende kammer for å forbrede seg til neste plate. Der skulle deres nye og mest vellykka plate bli til; The Eldritch Dark.

Spilt inn og mikset av produsent Ian Blurton (Cauldron, Cursed) and mastret av kanadiske legenden Nick Blagona (Deep Purple, Rainbow, Crazy World of Arthur Brown), The Eldritch Dark er en nøkkel til det mørkeste av folklore. Plata inneholder åtte spor bestående av svart magi og rock 'n' roll.

Spiders:
Ann-Sofie Hoyles – vokal
John Hoyles – gitar
Matteo Gambacorta – bass
Ricard Harryson – trommer

Spiders ble danna i Gøteborg i februar, 2010. Bare noen måneder senere spilte bandet på ett av Sveriges største festivaler, Way Out West. Det var på den tiden at Spiders for første gang satte foten i ett studio med produsent Don Ahlsterberg (The Soundtrack Of Our Lives, International Noise Conspiracy) og startet innspillingen.

På slutten av januar 2011 slapp Spiders ut sitt første album, en 10¨ vinyl EP på Crusher Records bestående av 4 spor. Den selvtitulerte plata var godt mottatt og ble blant annet spilt på P3 i Sverige. I mars 2011 ble de samme låtene gitt ut i USA som to separate 7¨ singler, den ene på Kemado Records og den andre på Valley King Records, der Alan Forbes stod for cover-art.

På ca samme tid forlot trommisen Axel Sjöberg bandet for å spille fulltid med Graveyard, og ble deretter erstattet med Ricard Harryson (Fox Machine, The Maharajas). I mai 2011 dro Spiders igjen i studio for å spille inn en 2-spors singel som ble gitt ut av De:Nihil Records på vinyl i august og av Crusher Records digitalt i september.

http://www.facebook.com/bloodceremonyrock
http://www.facebook.com/wearespiders

Kjøp billett »

Kommenter: