Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
23.mai I Brother Ali | Blå

Onsdag 23. mai:

Tornado Booking pres.:

230,- + avg/KL. 21:00/ID: 18

Brother Ali + Grieves & Budo

hip-hop / rap

For mange var det Brother Ali som var høydepunktet under den legendariske og utsolgte Europa turneen til Rhymesayers i November 2011.

Hans tilbakelente men engasjerende flow og tekster, som man blant annet finner på hans album ”Us” og ”The Undisputed Truth”, har hjulpet ham til å bygge en enorm fan base. Jason Newman er født med den sjeldne sykdommen "Albinisme". Det har preget ham, noe man kan høre i tekstene hans som er uttrykksfulle, dype og politiske. Han er en del av Rhymesayers kollektivet (Atmosphere, MF Doom, Evidence, etc) og er en av deres absolutt største musikalske tungvektere. Han er en indie artist, men hans solide status gjør at han har samarbeidet med store navn som Freeway, Joel Ortiz og Chuck D. I slutten av Mars er han aktuell med sitt fjerde album ”Mourning in America and Dreaming in Color”.
 
Grieves & Budo er Rhymesayers siste signering og de har begynt sin karriere med ett smell. De har fått fans over hele linja, fra hip hop til rock, etter sterk innsats på fjorårets Warped Tour.
 
Billetter i salg gjennom billettservice sine utsalgssteder fra Onsdag 8 Februar kl. 09:00

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: