Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
23.mars | Raggabalder | Blå

Fredag 23. mars:

100,-/KL. 23:30/ID: 20

Fette Najs: Live on stage Kidd (DK), pluss DJ Shokk & Raggabalder Riddim Rebels

Raggabalder sitt Fette Najs-tog ruller videre, og denne gang er vi så heldige å få den danske rapperen Kidd, som kommer på sitt første Norgesbesøk.

Kidd har det siste året gått fra ukjent Nørrebro-rapper til "hele Danmarks" Kidd, og hans uortodokse stil og ikke minst omgang med media har gjort han til en sensasjon i hjemlandet, og en undergrunnsfavoritt over hele Skandinavia.

Med hits som "Gøre sin ting" og  "Kysset med Jamel" har Kidd banet vei for en helt ny generasjon med rappere og Raggabalder er stolte av å ha dansken på besøk. For å sette ekstra spiss på kvelden har vi invitert Norges grimehelt DJ Shokk som står bak programmet "Bass Basshead" (tidligere "Get To Know Grime") på Radio Nova. Og selvsagt: Raggabalder, laga rabalder. Dette blir en for bøkene.

Her ser du Kidd, i det han gikk ut og sa han skulle trekke seg tilbake fra musikken. Et stunt som funka mildt sagt superbra: http://youtu.be/dVX6OXn-Rms

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Kommenter: