Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
23.nov | Klubb Vriompeis: Bohren & Der Club Of Gore (DE/Ipecac) | Blå

Lørdag 23. november:

KONSERT:

CC:150+avg/KL. 20:00/ID: 20

Klubb Vriompeis: Bohren & Der Club Of Gore (DE/Ipecac)

+ SUPP: SVARTE GREINER

Klubb Vriompeis for de som elsker dommedagsvals! En slags obskur versjon av SunnO))) og Kaada som danser med døden i lett passiar.

Bohren & Der Club of Gore har imponert oss flere ganger fra scenenkanten med sitt mørke lydbilde samt gjentatte ganger på plate - sjekk spesielt ut Black Earth (Wonder, 2002) og Beileid (Ipecac, 2011)!

 

Svarte Greiner er Erik Skodvin, og Erik Skodvin er  en av Norges mest kjente ukjente musikere. For ambient-elektronika er han det Fenriz er for black metal. Svarte Greiner er ikke lett å beskrive. Ett Google søk kan vise til begrep som “acoustic doom”, “doomtronica”, “ambient doom”, og “neo-classical noise”. Dette kan høres litt forvirrende ut, men det det egentlig gjør, er å beskrive hvor komplisert musikk Svarte Greiner kan være. Det er mørkt og vakkert. Under By:Larm 2011 trollbant han publikumet på Blå med et bekmørkt og middelaldersk lydlandskap. Vi gleder til å oppleve igjen.

Kjøp billett »

Kommenter: