Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
24. feb | KLB | Blå

Fredag 24. februar:

Klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

(((Kids Love Bass))) Presents: Hackman (UK)

dubstep, bass, house etc

Årets første (((KLB)))-kveld på BLÅ er rett rundt hjørnet. For og få en real pangstart på dette lovende nye året, har vi dratt over nok en fremmadstormende Engelsk bass-smed, han går under navnet Hackman.

Ben Hackman kommer fra Leeds, nå bosatt i bass-byen Bristol. Sterkt influert av Dubstep og 90-talls UK Garage, har han brukt denne plattformen til å launche sin eget disktinktive sound. Den består, som veldig mye annet der ute, av choppede RnB-vokaler, småskeiv tropisk-inspirert perkusjon og tung bass akompanert av chorda pads. Det som skiller Hackman ut fra røkla er ganske enkelt at han er en av de som gjør det best. Han har allerede bygget dette soundet som nå er allemannseie i flere år, og de med litt ekstra gehør kan kjapt gjenkjenne hans gjennomførte trommer og unike synthlinjer femfor en middelmådig bloghouse produksjon.

Utgivelser på en rekke respekterte labels som Well Rounded, Pattern og Fabric Live, burde være gode nok kvalitetsstempler i seg selv. Men det var ikke før i fjor når den Alicia Keys-samplede singelen 'Close' kom ut på Hot Chip labelet Greco Roman, at Hackman for alvor fikk sitt store gjennombrudd. Med enorm støtte fra storheter som Annie Mac og Skream & Benga, ser Hackman endelig ut til å være på vei til å få den anerkjennelsen han virkelig fortjener. Det legendariske dubstep-labelet Tempa har gitt han grønt lys for albumutgivelse senere i år. Førstesingelen 'Agree To Dissagree' er ute i disse dager og lover mer enn gode ting for Genes navnebror. Her hjemme har han også fanget folks ører, noe en gjestemiks for NRK P3 som gikk på lufta et for et par uker tilbake er bevis på. Sørg nå for at du tar deg en tur ned i dumpa og få en sneak peak på dette unge talentet før det tar av.

Residents Dj Nuhhh, Seth Skizzo & Skankin Earl aka (((Kids Love Bass))) varmer opp før Hackman.

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: