Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
24. jan | Nipsey Hussle (US) | Blå

Lørdag 24. januar:

KONSERT:

CC: 220 + AVG/KL. 21:00/ID: 20

Nipsey Hussle (US)


En av de mest spennende vestkyst-rapperne akkurat nå legger ut på ny europaturné i forkant av sitt etterlengtede debutalbum ‘Victory Lap’, og stopper innom BLÅ denne januarlørdagen.

Billetter i salg fra onsdag 29. oktober kl. 09.00 via Billettservice.

Musikalsk er NIPSEY HUSSLE en av de fremste representantene for den nye skolen fra L.A, og selv om han til tider dropper humoristiske rim á la SNOOP DOGG, er flowen hans egentlig mer påvirket av de gode gamle ICE-T hooksa fra gamledager. Han samarbeidet med førstnevnte i den norske Ralph Myerz-singelen ‘Do the Damn Thing’.

Når NIPSEY slapp mixteipen CRENSHAW i fjor bestemte han seg for å hoppe av major-labelet EPIC og legge den ut i fysisk format til 100 dollar stykket, noe som resulterte i at JAY-Z kjøpte 100 eksemplarer. Da dette er restematrialet fra ‘Victory Lap’ tyder dette på en skive verdt å bemerke seg etter at Kendrick stjal mye av rampelyset det foregående året. Dette demper ikke akkurat forventningene våre til nyårets friskeste klubb-konsert.

Checc Me Out http://youtu.be/WX8FYSpf-Ck
Rose Clique http://youtu.be/RdynzruivVs
Hussle In The House http://youtu.be/JXOF8yXuS90

Kjøp billett »

Kommenter: