Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
24.mai | Dam Funk | Blå

Torsdag 24. mai:

JUICY, BLÅ & ØYAFESTIVALEN PRESENTERER:

180,- +avg /KL. 20:00/ID: 18

ØYA OPEN: DAM-FUNK (US) LIVE

+DJ’S: PATSKI LOVE & CHRIS STALLION

Vi klarer rett og slett ikke å holde oss til ambassadøren av boogie funk, DâM-FunK, spiller på Øyafestivalen i august. Torsdag 24. mai blir det Øya Open konsert i regi av Juicy på Blå!

Artisten, produsenten og DJen DâM-FunK er opprinnelig fra Pasadena i California og lever fortsatt etter den gamle P-Funk koden om å være en fullstendig fri sjel. Hans vokal, produksjoner og i det hele tatt person befinner seg langt unna jordkloden som vi andre lever på, nærmere bestemt hans egen Funkmosphere. Kjærligheten for tidlig 80-talls boogie, soul og elektro-funk gjenspeiler seg i tillegg i musikken han produserer og spiller som DJ. Referanser som Slave, Aurra, tidlig Prince og godsaker fra plateselskapet Prelude Records er tydelige grunnsteiner i hans “egen sjanger”; modern-funk.

Med tiden ble DâM-FunK oppdaget av Stones Throw Records sjef Peanut Butter Wolf som signet DâM til det erverdige plateselskapet. Den første utgivelsen ble ”Rhythm Trax Vol. 4″ i 2008, men det var med oppfølgeren og den umiddelbare klasikkeren ”Toeachizown” i 2009 at verden virkelig fikk opp øynene for DâM-FunK. Unik og annerledes som han er, kom albumet først ut på det sinnsyke formatet 5-dobbel vinyl og deretter kom det ut på dobbel CD. I 2010 kom ”Adolescent Funk”, en samling av de beste soveromsproduksjonene fra perioden 1988-1992. Mellom utgivelsene har DâM-FunK samarbeidet med blant andre Nite Jewel og Steve Arrington fra Slave, samt remikset artister som Ariel Pink’s Haunted Graffiti og Animal Collective. I fjor slapp DâM-FunK gratis-EPen ”InnaFocusedDaze” gjennom Scion A/V, og det er straks duket for nytt studioalbum som vi nok får smakebiter av på scenen.

 De som var på DâM-FunK sin konsert på Juicy i august 2010 vet at dette blir en uforglemmelig opplevelse. Bandet hans er så tight som det går an å bli, og sjefen sjølv med sin keytar er en fryd for ørene, hjertet og øyet!

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: