Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
24 | nov | Highasakite | Blå

Lørdag 24. november:

CC: 120 KR + AVG./KL. 20:00/ID: 20

Highasakite

Highasakite er kanskje Norges mest spennende nykommer det siste året. Fra et unisont applaudert debutalbum, via en solid by:Larm-snakkis, til å være et av de mest etterspurte norske banda denne festivalsommeren. Og det er bare starten.

Fredag 3. februar 2012 slapp Highasakite debutplata ”All That Floats Will Rain” til to terningkast 6 og 14 stk terningkast 5. Vårens nykommer var et faktum.
”Avlys resten av musikkåret, dette mine damer og herrer, er popmusikk”
– Julia Pettersen, Dagbladet, terningkast 6.

Med en slik mottagelse var det ikke til å unngå at Highasakite var den artisten folk flest snakka om under årets by:Larm. Selv om det til tider var usaklig trangt hindret det ikke Highasakite å spille konserter som ble beskrevet som ”en praktforestilling”. Denne sommeren gjør Highasakite alle de største norske festivalene: Øyafestivalen, Hovefestivalen, Slottsfjellfestivalen og Pstereo, i tillegg til Sommerfesten på Giske og en rekke andre festivaler.

Kjøp billett »

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    » vixen of the moment | Vixen | Fashion, Music & Culture:

    12. November 2012, kl. 09:07

    [...] fikk med deg det så får du en ny sjanse, nå i selveste, trauste november. De spiller nemlig på Blå den 24. Go [...]

Kommenter: