Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
24. okt | Seksuell – Birthday Sex Edt | Blå

Fredag 24. oktober:

KLUBB:

CC: 100/KL. 22:30/ID: 20

Seksuell - Birthday Sex Edt

m/ Edvard Popper & Grind My Rones

Som blodigler har Seksuell sugd seg fast til Blå og årelater stedet for all den kred det har bygd seg opp siden sist gang. Seksuell, Oslos utelivs sorte får, har blitt til en institusjon for utagerende festing i hovedstaden. En frisone hvor musikken innimellom kan være så feil at det meste annet blir riktig. 

Siden det hele begynte som en spøk en onsdag tilbake i 2011 har klubben vokst seg til å fylle Fisk til bristepunktet en onsdag i måneden, til å selge ut Rockefeller på nasjonaldagen to år på rad for litt nasjonalblasfemisk hygge og å da altså fylle Blå til randen.

Musikalsk ligger man i landskapet sleezy R’n’B, skamløs hip-hop og den mest ostete pop denne siden av Tryvann. Alt selektert av Oslos fremste model-DJs Edvard Popper og Grind My Rones.

Seksuell er ikke nødvendigvis en veldig god ide, men det er en fryktelig morsom ide.

Og til info fra Edvard Popper:

Godeste Grind My Rones har bursdag denne dagen Nå har vi spilt "Birthday Sex" som den faste bursdagslåta i flere år, hadde jo vært kos om man fikk etterprøvd om det hjelper.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: