Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
25. april | Ben Pearce | Blå

Fredag 25. april:

Klubb:

CC: 100 + AVG/KL. 23:00/ID: 20

Ben Pearce (UK - PURP & SOUL)

+ NILS NOA & PATSKI LOVE

Ben Pearce er for de alle fleste kjent gjennom sin store klubbhit "What I Might Do", men denne Manchester-gutten er veldig mye mer!

Ben Pearce er en traver på en engelske klubb- og DJ-scenen samtidig som han både er produsent, remikser og driver sitt eget plateselskap og DJ agency Purp & Soul. Musikken til Ben er også bred og det kan vel sies at han opererer i House-landskapet med Punk/Metal, Hip Hop, Electronica, Soul og Funk påvirkning. Nevnte, platinaselgende "What I Might Do" invanderte dansegulv over hele jordkloden og var fast inventar i spillelistene til folk som Jamie Jones, Heidi og Pete Tong. 

Sakte men sikkert har Ben Pearce sin remikser også tatt over klubber og festivaler fra øst til vest, og med navn som Haim ("Falling"), Le Youth sin superhit "C O O L", Kelis sin siste singel "Jerk Ribs", Redlight, Chicken Lips og ikke minst Chris Malinchak på samvittigheten er det vel liten tvil om hvor langt han vil nå. Som DJ beskrives Ben Pearce som underground, men med en unik egenskap å spille på et bredt sjangerspekter. Noe som har ført til at han har delt decks med storheter som Seth Troxler, Eats Everything og Theo Parrish, og nå kommer han endelig til Blå.

Norges egne Nils Noa og Patski Love setter tonen før Ben Pearce hamrer løs!

Mer om Ben Pearce:
https://www.facebook.com/benpearcemusic
https://soundcloud.com/ben-pearce-productions
http://www.residentadvisor.net/dj/benpearce
http://www.purpsoul.com/

Kjøp billett »

Kommenter: