Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
25. juli | B.a.w.s pres: LYFE | Blå

Fredag 25. juli:

KLUBB:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

B.A.W.S Pres: "LYFE"

LL&CC, B.A.W.S & GYMMEN

Det finnes mye talent i skandinavia, og ofte så hører vi mer om menn enn kvinner i DJ-verden. Dette ønsker vi å gjøre noe med denne sommerkvelden. Siden vi i B.A.W.S elsker kvinner, har vi invitert noen dyktige kvinnelige DJs til BLÅ. Det blir god stemning, bra musikk og bra folk. Så ta med et smil, og en venn som har en venn, som har en venn som har en veninne. =D 

I tillegg så har Arif aka RiflaBængBæng og Aon aka Aonsome aka Mike TysAon aka Michael JacksAon aka Matt DamAon aka Leonardo DiCapriAon bursdag denne uken, og dette må jo feires! TUURN UP!! 

Dj's:

LL&CC:
- På så kort tid har LL&CC allerede spilt på Sveriges beste plasser som F12, Sturecompagniet, Dimanché, Trädgård, Stockohlm Kulturnatt m.fl. Til høsten har deres bookinger blomstret i Göteborg og Malmö også, MEN dette blir deres første steg ut i Skandinavia, på Klubb Blå! 

Linda Napoles og Rebecca Tegegne aka LL&CC lover at dette blir en uforglemmelig kveld. 

GYMMEN:
- Gym, gymme, Gymmen. Det spiller ingen rolle om bøyinga av verb ikke sitter helt, eller om pi, kvadratrot og Pytagoras læresetning har gått fra regel- til glemmeboka. Gymmen er den timen du slipper å tenke så mye. Det holder å bare være liksom. Og bevege seg, så klart. 
Adiele og Nora står for oppvarmingen (øktas viktigste del) og skal lose deg gjennom den to timer lange gymtimen denne fredagen. Det blir tungt, men vi lover du har godt av det! 
Gjør deg klar for tunge pull up(s) for det skal gå ned, som knebøy.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: