Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
25.sept | Musikkforum | Blå

Onsdag 25. september:

GRATIS/KL. 19:00/ID: 20

Musikkforum: Streaming på rett kjøl, eller fortsatt på ville veier?

Panelsamtale med Erik Brataas (Phonophile),  Inger Elise Mey (TONO), Marthe Thorsby (Ifpi), og Jonas Howden Sjøvag (Subradar)

Noen av de største autoritene på det digitale musikkmarkedet møtes til debatt om hvilke utviklingstrekk og utfordringer streaming står ovenfor.

Streaming seiler opp som den ubestridte vinner på musikkonsumentmarkedet, og Norden ligger ca. fem år foran resten av verden. Kritikk og irritasjon har gjort seg gjeldende blant artister, låtskrivere og labler. For er det ikke bare megahits og enorme backkataloger som gjør reell inntjening mulig? Og hva med den såkalte "norskandelen"?

Velkommen til debatt som synliggjør muligheter og utfordringer i dagens og fremtidens streamingmarked. Etter samtalen åpnes det for spørsmål, synspunkter og kommentarer fra salen.

Inger Elise Mey er opphavsrettsjurist og lisensierte via TONO de første nettstedene med musikk allerede i 1996. I dag er Mey avdelingsdirektør for online media og internasjonal lisensiering.

Marte Thorsby er opprinnelig advokat og direktør i IFPI - plateselskapenes interesseorganisasjon.

Erik Brataas har vært daglig leder av den digitale musikkleverandørstjenesten Phonofile siden selskapet ble etablert i 1999. Brataas sitter i styret til Merlin, en internasjonal organisasjon som samler verdens uavhengige plateselskaper.

Larry Bringsjord driver plateselskapet MTG Music og er styreleder i FONO, de norske uavhengige plateselskapenes interesseorganisasjon.

Jonas Howden Sjøvaag er musiker, komponist, og en av personene bak subradar.no, et sted som fokuserer på digital musikkditribusjon utenfor de tradisjonelle kretsløpene.

Musikkforum er Norsk Komponistforening og NOPAs felles faglige forum med målsetting om å skape større bevissthet og engasjement rundt komposisjon, tekst og beslektede temaer innenfor musikk. Musikkforum er gratis og åpent for alle.

Kommenter: